0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vida Igličar

Vida Igličar je diplomirana grafična oblikovalka in ilustratorka. Z odliko in kot najboljša študentka v letniku je leta 2014 zaključila študij na britanski De Montfort University.
Vida Igličar
V času študija je prejela številne britanske nagrade ter bila prejemnica štipendije Ministrstva za kulturo. Sedaj živi v Sloveniji in je aktivna tako na področju ilustracije kot oblikovanja. Njena dela so redno na ogled na raznoraznih skupinskih in samostojnih razstavah po Sloveniji. Najraje ustvarja z akvareli, v pastelnih odtenkih in nežne ilustracije združuje z ročno kaligrafijo.

Vida Igličar je diplomirana grafična oblikovalka in ilustratorka. Z odliko in kot najboljša študentka v letniku je leta 2014 zaključila študij na britanski De Montfort University. V otroški ilustraciji se je preizkusila že pred odhodom v Anglijo. Njena prva v celoti ilustrirana knjiga za otroke, Kdo prihaja iz vroče Afrike, pa je izšla marca 2015. Ob projektu, ki ji je najprej predstavljal izziv, nato pa veliko zadovoljstvo in odlično priložnost za kreativno izražanje, je znova obudila veselje do ilustracije za najmlajše. 
Nazaj na seznam
1 izvedba

Kdo prihaja iz vroče afrike

RAZPRODANO! Ta mična gospodična v Keniji živi. Je visoka in vitka, sloka in gibka. "ime mi je Kristina," glasno pove, da jo lahko sliši vsakdo, kdor še tega...
21,70€