0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Petra Matos

Petra Matos je univerzitetna diplomirana geografinja. Javnosti je poznana kot vodja največje okoljske prostovoljske akcije v zgodovini Slovenije.
Petra Matos

Petra Matos je univerzitetna diplomirana geografinja. Javnosti je poznana kot vodja največje okoljske prostovoljske akcije v zgodovini Slovenije, Očistimo Slovenijo v enem dnevu ter kot ustanoviteljica in dolgoletna predsednica društva Ekologi brez meja. Zadnja leta je posvetila projektu Trajnostni park Istra, na katerem prostovoljci iz vsega sveta izkušajo trajnostni način bivanja, pomagajo lokalni skupnosti in se skozi delo učijo. Kot zavzeta popotnica je predana raziskovanju sveta, tudi tistega znotraj vsakega posameznika, zato je študij nadaljevala s specializacijo zakonske in družinske terapije. Na tem področju deluje kot prostovoljka tudi danes. Krompirjevo popotovanje je Petrina druga pravljica, ki se je pridružila leta 2013 izdani Plastenki Nevenki.

Nazaj na seznam
1 izvedba

Krompirjevo popotovanje

RAZPRODANO! Pri pripravi hrane je Jan zasledil pogovor med slovenskim in egipčanskim krompirjem, Andrejem in Irfanom. Njuni povsem različni življenjski zgodb...
21,70€