0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jernej Myint

Jernej Myint (Slovenj Gradec, 1988) je po končani gimnaziji študiral  na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani. Tekom študijskih let je delal na različnih projektih (med drugimi izgradnja šole v Južni Afriki), se dodatno likovno izpopolnjeval na Portugalskem ter delal v domačih birojih.
Jernej Myint

Leta 2015 je magistriral iz arhitekture. Po študiju se je odločil za novo poglavje; odpotoval je v Gdansk, kjer je delal kot animator v vodilnem studiu za klasično otroško animacijo.

Njegove ilustracije so bile prvega prepoznavnega dosežka deležne v marcu 2017, ko ga je mednarodna žirija v Južni Koreji med 20.000 prispelimi deli na natečaju “Grafolio’s World Illustration Challenge” izbrala za najobetavnejšega mladega ilustratorja. Sedaj ustvarja v domačem ateljeju ter sodeluje na razstavah v Ljubljani in drugod po Sloveniji.

Riše samostojne ilustracije, ustvarja po naročilu različnih založb knjig in učbenikov ter sodeluje z animatorji pri kratkih filmih.
Rad ima ilustracije na stenah, saj nudijo pobeg iz majhnih zaprtih sob. Vsaka ilustracija, ki krasi steno, lahko odpre okno domišljiji, ki vodi v avanture in pravljično življenje.

Riše trenutke, nadaljevanje pravljice pa prepušča vam.

Nazaj na seznam
1 izvedba

Bodi prijazen

V zgodbi se predstavijo otroci iz številnih držav, ki živijo na različnih koncih Slovenije. Vsakdo izmed njih ima talent, ki se ga odločil deliti z ostalimi na...
21,70€ 18,90€
1 izvedba

Rjavko in Zmešanko

Rjavko in Zmešanko sta zabojnika, ki ugibata, kaj vse bo pristalo v njunih trebuhih. Rjavko ima več sreče kot Zmešanko, ki poleg tega, da je že pošteno lačen, d...
21,70€ 5,00€
1 izvedba

Velika kosmata zelena usta

Govori se, da je v gozd prišel medved, in govori se, da ima velika kosmata zelena usta. Pa jih ima res? Ko zgodba potuje od ust do ust, se lahko določeni del...
22,70€