0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Jana Vidovič

Jana Vidovič je po izobrazbi univerzitetna diplomirana geografinja in vzgojiteljica. V osnovni šoli se je zaljubila v poezijo Toneta Pavčka, takrat je tudi prejela Zlato Cankarjevo priznanje.
Jana Vidovič

Kasneje je za revije napisala nekaj člankov – potopisov iz potovanj, ki so še vedno njena strast. Glasbena izobrazba iz klasične kitare ji je omogočila  poučevanje kitare v Šoli Orfej ter Glasbeni šoli Rakovnik. Otroke je učila glasbe tudi v Indiji leta 2007, kjer je sodelovala v projektu POTA. Sodelovala je z različnimi otroškimi pevskimi zborčki in glasbenimi zasedbami. V Folklorni skupini Škofja Loka je igrala kontrabas, v Akademski folklorni skupini Franceta Marolta tamburico in Orkestru mandolina Ljubljana kitaro. Poučevanje geografije v šoli je nadaljevala z delom v vrtcu. Odkar je tudi sama mama, se ji spet pojejo pesmice. Otroci v vrtcu in doma so ji navdih za ustvarjanje.

Nazaj na seznam
1 izvedba

Vesela kahlica

RAZPRODANO! Zbrane pesmi so namenjene staršem, starim staršem, vzgojiteljem, otrokom in vsem tistim, ki so tako ali drugače vpeti v otroški svet. V drugem de...
19,90€