0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Z založbo Epistola v Kobilarno Lipica

V soboto 12. 9. 2020 ob 10:00 vabljeni na predstavitev slikanice Žrebiček junak in čarobni korak.
Z založbo Epistola v Kobilarno Lipica

Od petka 11. 9. do nedelje 13. 9. 2020 se bodo v Kobilarni Lipica odvijali tradicionalni dnevi Kobilarne Lipica. Program je pester in namenjen vsem družinam ter posameznikom, ki so tako ali drugače povezani s konji. V soboto 12. 9. 2020 ob 10:00 je na sporedu tudi predstavitev slikanice Žrebiček junak in čarobni korak. Dogodek se bo odvijal na Grajski terasi pod krošnjami dreves z idilično okolico, ki jo premore le tamkajšnja kraška krajina. Gostje predstavitve bodo direktor oziroma predstavnik Kobilarne Lipica, avtorica knjige Polona Šergon, ilustratorka Nana Homovec in predstavnik založbe Epistola. Ob kavi se bomo sproščeno pogovarjali o aktualnih temah, pobližje pa si bomo ogledali sodelovanje vseh vpletenih, ki so sodelovali pri nastanku knjige.

KJE? Kobilarna Lipica - Grajska terasa (posebej označena pot za dovoz z avtomobilom)

KDAJ? Sobota 12. 9. 2020 od 10:00 do 12:00

KAJ? Predstavitev knjige, dramska igra na temo knjige, delavnica s poniji, otroška ustvarjalnica konjičkov iz gline, nadaljevalni otroški program in še in še.

ZAKAJ? Ker obožujemo slikanice s sporočilom in se radi odpravimo na čudovit družinski izlet.

KOLIKO? Brez vstopnine za obiskovalce predstavitve! Možen bo nakup knjige z 10% predstavitvenim popustom.

VREME? Vse kaže, da nam bo zelo naklonjeno!

VLJUDNO VABLJENI!

Nazaj na seznam
1 izvedba

Žrebiček junak in čarobni korak

2. PONATIS! Nekoč se je v hlevu, v deželi, ki ji pravimo Kras, skotil črn žrebiček. Mama je bila nanj zelo ponosna, čeprav so ga zaradi barve dlake ostali za...
21,70€