Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

068 141 860

matic@epistola.si
 
 
 

Facebook

 
 
 

Kokošja šola

ZADNJI IZVODI
Kokošja šola

Zadnji kosi!

V kokošji šoli, ki jo je vodila stroga učiteljica Puhla, so se kokoške strašansko dolgočasile. poleg tega so bile pogosto kaznovane. Najhuje pa se je godilo kokoškam, ki so jajce znesle ob nepravem času. Nekega dne pa se je zgodilo, da se je prehitro zneseno jajce prikotalilo do zadnjice učiteljice Puhle ...

Avtor: Mojiceja Podgoršek
Ilustrator: Ivan Mitrevski
Vrsta slikanice: Medsebojni odnosi
 

Cena: 21,70 € 15,90 €

Stanje zaloge: zadnji kosi

 

Slikanica želi mlade in starejše bralce spodbuditi k razmišljanju o tem, kako naša dejanja vplivajo na druge. Ljubezen do vsega, kar nas obdaja, je ključ, ki odpira vsa vrata - tudi šolska. Zgodbice bodo še posebej veseli otroci, ki se v šoli dolgočasijo in učitelji, ki jim je poučevanje v veliko veselje in zabavo.

"Misli, besede in dejanja se izpolnjene s poslanstvom vrnejo k svojemu lastniku."

Mojiceja Podgoršek

 

Avtorji

 • Mojiceja Bonte (prej Podgoršek)

  Je magistrica bibliotekarstva, univ. dipl. kulturologinja in učiteljica, novinarka, pisateljica, prejemnica nagrade Kalanovega sklada (2007-2009) in nominacije za izvirno slovensko slikanico 2008, pripravlja doktorsko disertacijo s področja umetnih in ljudskih pravljic.
  Več o ...
   
 • Ivan Mitrevski

  Ivan Mitrevski, ilustrator in oblikovalec mlajše generacije. O petelinu, ki je hotel znesti jajce je njegova prva slikanica.
  Več o ...
   
 

Priporočamo

 
 
 

Prijava na naše e-novice

Prijava

 

Prijavite se na naše e-novice ter bodite obveščeni o novostih in akcijah!

 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.